Om oss

Kanban Internetmarknadsföring


globeandmouse400x300
Kanban Marketing hjälper företag att effektivisera sin marknadsföring på internet.  Vi nöjer oss inte bara med att öka trafiken till våra kunders webbplatser, utan vi ser till att våra tjänster leder till konkreta, mätbara resultat i form av ökad försäljning eller fler leads (kundkontakter).

Under de senaste tre åren har vi framgångsrikt utvecklat internetmarknadsföring för företag i en lång rad olika branscher, t.ex.:

  • Media och Underhållning: Krall Entertainment, Julius Production, 2Entertain, Egmont Tidskrifter
  • Konsult- och Rekryterings- och PR-firmor –Neuhauser & Falck, Softhouse Consulting, 4FP, Wirtén PR&Kommunikation
  • Life Sciences – Dignitana, Galenica,
  • Konferenser & Hotell – Ess Group, Nötesjö Konferenshotell, Innovation in Mind, Baltic Development Forum, AF-borgen
  • Småföretag i alla branscher.  Bland annat  Yggdrasil Trädservice, Björka ServiceDentest tandläkarmottagning, Abello hemtjänst

Om hur vi arbetar

Vi vet att ingen kund är den andra lik, så därför brukar vi alltid starta med att diskutera igenom era affärsmål, och vilken ambitionsnivå ni har för er marknadsföring på internet .  Detta gör vi både om det är en helt ny webbplats som ska byggas, eller om vi ska arbeta med att förbättra trafiken till och på er nuvarande sajt.

Därefter sätter vi ihop ett förslag på lämpliga komponenter enligt era idéer och önskemål. Oftast ingår som en grund mätning och analys med Google Analytics, och någon form av annonskampanj med Google AdWords.  För ambitiösa satsningar lägger vi också för det mesta till en plan för sökmotoroptimering av er webbplats, samt på senare tid även ofta en strategi för sociala medier.  Efter era önskemål implementerar vi sedan de föreslagna komponenterna.  Vi mäter och rapporterar hur kampanjerna framåtskrider, och följer upp vilken return on investment ni får.

Finns i Lund

Vårt kontor ligger i Lund, men vi arbetar med kunder i hela Sverige.  Detta är extra lätt inom vår bransch, marknadsföring på Internet inte är beroende av någon geografi.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda när det gäller synlighet på internet, trafikgenerering, generering av leads/försäljning eller webbplatsoptimering?  Skicka bara en förfrågan till info@kanban.se.

Vad kommer namnet Kanban ifrån?

Kanban är ett japanskt ord som kan betyda “tecken”, “skylt”, eller “anslagstavla”.  Det är en term som används inom Lean Production och Lean Product Development.  Filosofin och principerna inom dessa system har inspirerat vår vision om hur resurerna för marknadsföring kan utnyttjas på bättre sätt i en värld där Internet blir den allt mer dominerande informationskanalen.  Lean-tänkande går bl.a. ut på att göra företagets processer behovsanpassade istället för produktionsstyrda, så att de kan leverera mesta möjliga värde till kunden med minsta möjliga resurser. Tidigare har detta varit svårt inom marknadsföring, men med Internet och Google AdWords har detta blivit möjligt även här.