Webbplatser

En ny slags Webbyrå

webbyråVi på Kanban Marketing tycker att du ska kunna ställa följande krav på en webbplats:

  • Du ska själv kunna uppdatera texter och bilder på sidan
  • Webbplatsen skall vara byggd i grunden så att den syns bra i sökmotorerna
  • Du ska lätt kunna plocka in nya medier som YouTube, Facebook, Twitter och Google+
  • Den ska vara designad inte bara för att vara snygg, utan för att öka chanserna att dina besökare blir dina kunder
  • Den ska vara lätt att bygga ut, så att du kan starta med en liten hanterbar sajt och låta den växa – utan att du behöver bygga om allt från början.
  • Kunna följa upp trafiken till webbplatsen på ett sätt som du begriper och som är anpassat till dina behov.

Varför våra metoder fungerar

Vi har under ett flertal år arbetat som konsulter inom internetmarknadsföring, och har mätt och analyserat närmare 100 webbplatser hur olika typer av design och arkitektur påverkar besök och så kallade konverteringar. Detta har vi sedan 2010 omsatt i att bygga webbplatser åt våra kunder.

Vad du får när du beställer en webbplats hos oss

Bläddra bland flikarna för att se alla komponenter som du får när du väljer oss:

Instrumentpanelen i WordPress
Din webbplats hanteras helt och hållet med publiceringsverktyget WordPress, som hör till de mest lättanvända content management systems i världen.  Att det dessutom rekommenderas av de flesta internetmarknadsföringsproffs gör inte saken sämre.  Klicka på bilden till vänster för att få en bild om hur instrumentpanelen i WordPress ser ut!

Med varje installation levereras dokumentation som hjälper dig att komma ihåg hur man sköter uppdateringen av text och bilder, samt skriver nya inlägg i bloggen/nyhetsflödet.  Vi håller även utbildningar på plats för era anställda enligt era önskemål.

WordPress är världens mest använda CMS.  Den stora fördelen med detta är att det finns hur mycket gratis resurser att enkelt få tag i på Internet i form av manualer, tips&tricks, och tilläggsfunktioner.

 
Man behöver inte nöja sig med att bara vara 1:a
En av de viktigaste sakerna att tänka på när du beställer en ny webbsida att du kollar upp att din webbyrå har kompetens på sökmotoroptimering (SEO). Anledningen till detta är att den vanligaste orsaken till att webbplatser inte kommer upp högt på Google är att de i grunden är felbyggda – därför kan det vara svårt att göra något åt det i efterhand, och ibland får man till och med bygga om hela sajten från början.

Tack vare vår långa erfarenhet av SEO ser vi till att din webbsida är i grunden byggd för att sökmotorerna ska gilla den, och att det ska vara lätt att optimera den för utvalda sökord. Vi förbereder den så att du själv enkelt kan optimera sidorna enligt de instruktioner om SEO som du kan ladda ner från vår webbplats.

Om du har extra höga ambitioner eller sökord med hög konkurrens kan du dessutom enkelt beställa SEO-tjänster direkt från oss.

Exempel på rapport i Google Analytics
En av de viktigaste aktiviteterna för en webbplats är att du mäter och följer upp trafiken på ett systematiskt sätt.  Utan detta kommer du att famla i blindo och inte ha någon aning om vilken effekt dina kampanjer har, och om de saker du lägger upp på din webbplats gör någon nytta.

När du får en webbplats levererad från de flesta seriösa webbyråer idag ingår för det mesta en installation av Googles kraftfulla analysverkgyg Google Analytics.  Det som däremot skiljer oss från de flesta är att vi anpassar verktyget efter ditt företags och din branschs behov.  Vi ser till att du får anpassade automatiserade rapporter som bland annat berättar för dig vilka större företag som har besökt din sida och rapporter som direkt ger dig feedback på hur bra du lyckas med dina marknadsföringskampanjer.