En kompakt byrå med stora resurser

Kanban Marketing är en del av partnernätverket LFG5 som delar kontor i ett sekelskifteshus på Lilla Fiskaregatan 5 i Lund. Tillsammans har vi specialistkompetens inom internetmarknadsföring, webbdesign, backend/webbutveckling, grafisk form, copywriting, fotografi och videoproduktion.

Gustav Bergman, Kanban Marketing

Gustav Bergman är en civilingenjör och teknisk fysiker som blev marknadschef i mjukvarubranschen på 90-talet. Redan 2003 upptäckte han internetmarknadsföring och Google AdWords och blev såld på hur väl det går att testa och avläsa insatser och kundbeteende. ”Att bygga system och i dem optimera marknadsföringen utifrån realdata och hur människor agerar kan jag hålla på med hur länge som helst.  I och med att aktörer som Google och Facebook hela tiden förändrar och förbättrar systemen hinner det aldrig bli tråkigt.”

2008 startade Gustav Kanban Marketing med fokus på webbutveckling och marknadsföring i Googles system. I takt med utvecklingen av sociala medier har verksamheten växt med annonsering på Facebook och LinkedIn.

Internetmarknadsföring för dig som vill växa

Kanban Marketing hjälper dig och ditt företag att effektivisera marknadsföringen på internet.  Vi nöjer oss inte bara med att öka trafiken till din webbplats, vi ser till att våra tjänster leder till konkreta, mätbara resultat i form av ökad försäljning eller nya potentiella kundkontakter.